tisdag 19 maj 2009

För Sverige - i tiden!


Nu mer än någonsin behövs ett parti som vågar ta en officiell ställning FÖR den nya tidens samhälle, det moderna Sverige; den moderna världen.

Ett parti som känner den moderna tekniken, som förstår både min och efterkommande generationer, som förstår bristerna i den nutida konservativa politiken, som kan stoppa bakåtsträvandet och föra politiken framåt - mot en god demokratisk och tidsenlig utveckling.

Nästan
allt blir gammalt, omodernt och uttjänat med tiden. Så har det nu blivit med etablerad svensk politik som den är idag. Den är föråldrad och saknar både energi och förståelse för nuet. De stora partierna rör sig trögt, gnisslar i osmorda fogar, har dålig styrsel i sina väldiga kroppar, men framför allt saknar de tydlig enighet!

Av en mängd riktigt bra anledningar bör varje svensk medborgare som inte fruktar den nya tidens samhälle, det moderna Sverige; den moderna världen, rösta på piratpartiet! Inte bara till EU, även om det är oerhört viktigt, men också som nödvändig vågmästare i nästa riksdagsval!

För Sverige - i tiden!

2 kommentarer:

  1. Fan...
    Du förstår att Knugen kan stämma dig för att du använder hans gamla klyscha? ;)

    Gillar när folk lever som de lär.

    SvaraRadera
  2. Beelzebjörn: Gissa om den stämningen skulle hamna i gammelmedia illa kvickt!? ;)

    SvaraRadera